Ce este pretul "de la"?
Pentru a calcula pretul exact si a vedea ce este liber completeaza o cerere de oferta. Pe site afisam doar pretul indicativ valabil pentru extrasezon / luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2024 - 31 martie 2024). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv si pot fi mult mai mari. Completati formularul din pagina masinii dorite pentru a va calcula o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita si disponibilitate.
Municipiul Alexandria se află în partea sudică a Câmpiei Române și este reședința judeţului Teleorman. Orașul este străbătut de râul Vedea, are un climat plăcut și călduros, fiind poziționat la numai 40m altitudine.
Planul orașului a fost întemeiat în 1834 de către inginerul austriac Otto von Moritz (care a mai proiectat pe teritoriul actual al României orașele Brăila, Giurgiu și Turnul Severin). Fiindcă în acea perioadă, Alexandru Dimitrie Ghica (1834 - 1842) se afla la cârmuirea Țării Românești, orașul purta numele de Alexandria, după cel al domnitorului.
Știați că:
- Picturile murale din interiorul Catedralei Sfântul Alexandru au fost realizate de Ștefan Luchian și Constantin Artachino în anul 1898?
- În 1834 este semnată de către domnitorul Alexandru Dumitrie Ghica Ekstrukția, un document care reprezenta constituția orașului. Documentul a fost valabil timp de 30 de ani, iar astăzi este expus la Muzeul Județean Teleorman ?
Pe străzile Alexandriei putem admira o serie de lăcașe de cult precum Catedrala Ortodoxă Sfântul Alexandru (unde este îngropat domnitorul Alexandru Ghica) construită între anii 1869 și 1898, Biserica Sfinții apostoli Petru și Pavel - 1864, Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena - 1852, cât și altele.
Pe teritoriul orașului se mai află un muzeu (Muzeul de Istorie), dar și o serie de monumente precum Bustul lui Alexandru Ghica.