Ce este pretul "de la"?
Pentru a calcula pretul exact si a vedea ce este liber completeaza o cerere de oferta. Pe site afisam doar pretul indicativ valabil pentru extrasezon / luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2024 - 31 martie 2024). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv si pot fi mult mai mari. Completati formularul din pagina masinii dorite pentru a va calcula o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita si disponibilitate.
Aradul este cel mai mare oraș al județului omonim și reședința acestuia. Cu o populație de 172.827 locuitori, localitatea este traversată de râul Mureș. Este unul dintre cele mai importante orașe din vestul țării din punct de vedere cultural, industrial și economic. Prima atestare a orașului survine în anul 1028.
În perioada evului mediu orașul se va afla de două ori sub stăpânire habsburgică, de două ori sub stăpânire otomană și o dată sub stăpânire românească (Mihai Viteazul va elibera orașul în 1599 de sub stăpânire otomană, reușind să-l mențină sub cârmuirea sa până în anul 1616 când turcii recuceresc teritoriul).
Știați că:
- În Arad se află cel mai mare ștrand în aer liber din Europa, Ștrandul Neptun, aflat pe malul râului Mureș?
- În anul 1846, celebrul compozitor de muzică clasică Franz Liszt a concertat în Arad?
- Prima breaslă formată pe teritoriul Aradului a fost cea a cojocarilor, înființată în 1702?
Pe teritoriul Aradului se găsesc o sumedenie de monumente arhitecturale, dintre care amintim: Cetatea Aradului (construită în a doua jumătate a secolului XVIII), Palatul Administrativ, Palatul Neuman, Palatul de Justiție, Palatul Szantay, Casa cu Lacăt, Turnul de Apă.
Pe lângă acestea mai putem vizita o serie de lăcașe de cult, precum: Biserica sârbească Sfinții Petru și Pavel (1698-1702), Mănăstirea Sfântul Simion Stâlpnicul, Catedrala ortodoxă română Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul sau Sinagoga neoloagă cât și următoarele muzee: Complexul Muzeal Arad, Muzeul Memorial Vasile Goldiș, dar și un număr de 7 galerii de artă.